0491/118 808 info@viavelo.be
ViaVelo logo

wij kunnen meer dan je denkt

Variaties op onze diensten

PROMO MATERIAAL HANDELSZAKEN

Wij bezorgen je promomateriaal aan alle handelszaken in Deinze en Zulte. Jij bepaald wanneer en waar je de bedeling wil laten doorgaan. Het enigste wat jij moet doen is ons het promomateriaal, bedelens klaar, aanleveren . Wij doen de rest!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

  • De opdracht moet minstens één week op voorhand doorgeven worden. Kwestie van in te plannen, zodat de bedeling geen achterstand oploopt en het promomateriaal op tijd is bedeeld.
  • Wij voorzien de bedeling binnen de 5 dagen na aanleveren van het te bedelen materiaal.
  • Het promomateriaal wordt aangeleverd en is klaar om bedeeld te worden. Geen tijd om zelf je promomateriaal te bundelen, wij doen dit voor U. (oprollen of vouwen poster, tellen van de flyers, materiaal in omslag steken, enz…)
  • Wanneer de handelszaak gesloten zijn, wordt het promomateriaal aan een buur afgegeven of in de bus gestoken.
Download onze prijslijst

WAT BIJ SLECHT WEER

Geen probleem. We weten uit ervaring dat een goede omslag, om je drukwerk in te steken, voldoende is. Het promomateriaal wordt in onze afgesloten boxen tot aan de voordeur gebracht. Het is zeker niet nodig om je drukwerk te plastificeren.


Onze fietskoeriers inhuren?

Weet je dat je onze "helden" per uur kan inhuren. En of dat nog niet genoeg is, onze fietsen en trailers die je nodig hebt om je opdracht uit te voeren, zitten in de prijs inbegrepen.

prijs per uur 55€

Alle vermelde prijzen zijn excl. BTW


Voor meer informatie, neem contact met ons op
www.viavelo.be - 0032 (0)41 18 808

"Wij zijn er om het jou wat gemakkelijker te maken!"