0491/118 808 info@viavelo.be
ViaVelo logo

gefrankeerd en aangetekende

De Postservice van ViaVelo

ONZE FIETSKOERIERS, ZIJN VANAF NU JOUW GROENE BEZORGERS...

Wij ontzorgen jouw bedrijf bij het volledig proces van postbezorging. Van het ophalen van uw dagelijkse poststukken tot het frankeren en bezorgen. En wij doen binnen de postcodes 9800 en 9850 alles op de fiets, emissievrij dus. Zo kunnen we de CO²-uitstoot tot een minimum beperken.

Post laten ophalen en bezorgen door onze fietskoeriers, dat is verantwoord ondernemen. Een groene en sociale bezorgdienst. Wij staan gekend voor onze efficiënte, duurzame en snelle bezorgingen in onze Stad en er zijn meer redenen om je zakelijke post door ons te laten verzorgen.

  • Je bepaalt zelf op welke dag(en) en tijdsblok jullie poststukken opgehaald worden.
  • Je hoeft uitgaande post niet eens te frankeren, wij doen dit voor U.
  • In onze stad bedelen we natuurlijk emissievrij.
  • We zijn altijd de duurzaamste en sociaalste bezorgservice en vaak ook de voordeligste.
  • Om de post te sorteren doet ViaVelo beroep op mensen met een arbeidsbeperking met als doel te re-integreren in het reguliere arbeidscircuit. En daar zijn wij uiteraard zeer trots op.
  • We passen ons gemakkelijk aan. Veranderen jouw wensen, dan veranderen wij mee.
  • Laat iedereen weten dat je duurzaam onderneemt, door te kiezen voor een milieuvriendelijke, duurzame en sociale bezorgdienst!

HET OPHALEN VAN JOUW POSTSTUKKEN WERKT ALS VOLGT

Onze fietskoerier komt op de afgesproken dag(en) en tijdsblok langs (uitgezonderd feestdagen) om uw poststukken, pakketten en aangetekende zendingen op te halen bij jou op het bedrijf. De koerier brengt vervolgens de poststukken naar ons depot om alles zorgvuldig te sorteren. Van daaruit verspreiden we jouw poststukken over de stad (met de fiets natuurlijk) of in ons land en waar je ook maar wilt. Indien de afhaling door onvoorziene omstandigheden (ongeluk, weersomstandigheden, …) niet kan doorgaan zoals gepland, word je hiervan tijdig verwittigd.

Let op: vul bij aangetekende zendingen het afgiftebewijs goed in aan beide zijden. Kleef de barcodeklever op de omslag.

Afhankelijk van de soort poststukken (brieven en of pakket(ten)), de hoeveelheid, de frequentie (dagelijks of wekelijks) en het bezorggebied, maken we een afspraak op maat. Vergeet niet, je uitgaande poststukken hoef je zelf niet meer te frankeren. Wij regelen dit allemaal voor U.

Geen tijd om zelf te frankeren? Geen probleem! Wij kunnen voor jou frankeren tegen het bpost-tarief.

We bezorgen op de postcodes 9800 en 9850 met de fiets. In de nabij toekomst kunnen we via onze partners van de Belgian Cycle Logistics Federation (BCLF), uw poststukken en pakketten verder emissievrij bedelen in andere steden. Indien de afstand met de fiets niet is te overbruggen, gebruiken we de meest ecologisch transportmiddel die we ter beschikking hebben of via één van onze partners, bijvoorbeeld buiten ons werkgebied of als er poststukken naar het buitenland moeten. We bezorgen zo efficiënt, duurzaam, snel, en sociaal mogelijk.

Vergeet niet, wij doen dit steeds met een glimlach.

INTERNE POSTOPHALING

Post bezorgen tussen verschillende vestigingen, NO PROBLEM, wij regelen dit voor U.

Voor meer informatie, neem contact met ons op
www.viavelo.be - 0032 (0)41 18 808
viavelo post service korting icon

"Probeer onze post service en ontvang een éénmalig korting van 10% op uw eerste maandfactuur!"