0491/118 808 info@viavelo.be
ViaVelo logo

Huis aan huis bedeling

Met de huis-aan-huis bedeling haal je maximaal rendement uit je reclamedrukwerk, nieuwsbrieven, promotiecampagne, enz… en ben je zeker van een emissievrije bedeling. Wij voeren elke opdracht afzonderlijk uit zodat alleen jouw drukwerk op de mat belandt en jouw attentiewaarde het hoogst is.

De prijzen zijn afhankelijk van het gewicht, de hoeveelheid en het te bedelen gebeid(en).

Download onze prijslijst

Door het bundelen van Uw drukwerk, kan de prijs, per stuk te bedelen, drastisch dalen. Enkel handelaren uit Deinze kunnen beroep doen op de bundel bedeling. ViaVelo werkt samen met een lokaal maatwerkbedrijf, die het drukwerk zal bundelen in een ecologisch mapje met PEFC-label of en met biologisch afbreekbare inkt. Door het drukwerk te bundelen verklein je de inpakt op de natuur, WIN-WIN dus!

Download onze bundel-prijslijst
Bij terugkerende bedeling van Uw drukwerk, neem contact met ons op
www.viavelo.be - 0032 (0)4118 808

Het drukwerk voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Minimumafmeting drukwerk = C6
  • Maximumafmeting drukwerk = C4.
  • Maximumdikte = 1cm
  • Maximumgewicht = 250gr.
  • Plooibaar
  • Stapelbaar

OPGELET: Wanneer er op de brievenbus een sticker kleeft waar op staat “geen reclamedrukwerk” of “enkel geadresseerd drukwerk” zullen onze fietskoeriers jullie drukwerk niet bussen. Dit uit respect voor de ontvanger als voor de opdrachtgever.

OPGELET: In Deinze ben je verplicht belastingen te betalen, bij het verspreiden van niet geadresseerd drukwerk. De aangifte kan je online doen via de website van de Stad Deinze. https://www.deinze.be/eloket/formulier/119/aangifte-belasting-op-verspreiding-niet-geadresseerd-drukwerk
Indien je dit wenst kunnen wij dit voor U regelen. De kosten die daar aan verbonden zijn zullen extra op de factuur komen te staan.

  • De heffing bedraagt minimaal € 25.00 per bedeling.
  • Vermindering op heffing van drukwerk met PEFC-label of op FSC-gecertificeerd papier en met biologisch afbreekbare inkt.
viavelo post service korting icon

"Probeer onze post service en ontvang een éénmalig korting van 10% op uw eerste maandfactuur!"